Vita Angus
Secretul calitatii acestei rase este selectia realizata de-a lungul timpului. Prin genetica si furaje naturale care dezvolta grasimea intramusculara se obțin gustul aparte si savoarea renumita a carnii. La nivel mondial este considerata carnea de vita de calitate superioara cea mai consumata si apreciata.
Principalele caracteristici ale carnii de vită Aberdeen Angus sunt culoarea distincta, fragezimea, consistenta, mirosul, perselarea, marmorarea (grasimea intramusculara), suculenta si aroma.
Antricot cu os Black Angus
Bogat in aroma, suculenta si fragezime, marmorat pe tot conturul piesei.Mod de p..
259,00 lei
T-bone Black Angus
Aceasta taietura bine marmorata este formata din doua fripturi slabe si fragede ..
259,00 lei
Muschiulet Black Angus
Este piesa cu cea mai mare fragezime, reprezentând steakul de cea mai buna calit..
329,00 lei
Tomahawk Black Angus
Bogat in aroma, suculenta si fragezime, marmorat pe tot conturul piesei.Mod de p..
229,00 lei
Vrabioara Black Angus
Reprezinta o piesa cu o suculenta, marmorare si un gust cu totul special.Mod de..
289,00 lei
Cowboy Steak Black Angus
O piesa bogata in aroma, suculenta si cu o marmura generoasa. Steak-ul cowboy ar..
239,00 lei
Chiulota Black Angus
Este cea mai importanta piesa din pulpa, bine marmorata și frageda.Mod de prepar..
139,00 lei
Fricandou Black Angus
Aceasta piesa din pulpa este ferma si mai putin marmorata.Mod de preparare: grat..
65,00 lei